Mesaj Sayısı : 227 Points : 57568 Kayıt tarihi : 18/04/09 Yaş : 38 Nerden : istanbul
Konu: 1299 Private Server Lunar Valley Bugunu Fixlemek Perş. Mayıs 07, 2009 12:35 am
1299 Lunar Valley Bugu Kolay NP Kasan Userler..! Dikkat..!
Beyler Bu Gün 1 Userim Söyledi Önce Bunun Mümkün Olmadığını Söyledim Ama Saolsun O Bana Bu Bugun Olduğunu Kanıtlayınca Hayretler İcerisinde Kaldım..!
Peki Bu Bug Userler Tarafından Nasıl Yapılıyor ??
Şimdi Gm Savaşı Başlayıtıyor +open2 İle Savaş Devam Ediyor Savaş Bitimine 5dk Kala Uyanık Userlerimiz Çıkığ Lunar Valley Kapısının Önünde Bekliyorlar.(Tabi Bilenler Bekliyor) GM Savaşı Kapatıyor +Close İle tabi Bu Komut Hemen İşlemediği İçin Biraz Bekleniyor Komuttan 5-10 sn İçinde Yukardan Savaşın Kapatıldığı İngilizce Olarak Yazıyor O Sırada Bunlar Lunar Valley Kapısından Tekrar Işınlanıyor..! ve Ezik Lunar Savaşı Olan Yere Giriyorlar Direk. Orda Biliyorsunuz Keeperi KEsmek Daha Kolaydır. Bug Bu İşte. Böylece Çok Basit NP Kasıyorlar.
Çözümü Varmı Acaba Diceksiniz???
Evt Çözümü Basit Serveri Kapatın Enterest Managerden DBnize Kadar gelin DB'den ZONE_INFO Açıyoruz bz tablesindeki Lunar War'ın ZoneNo Değeri 101'dir Onu 0(Sıfır) Yapıyoruz.Böylece Savaş Kapandıktan Sonra Kimse Biryere Işınlanamaz(Userlere Sürpriz Yapmak İstiyorsanız Oraya 21(Maradon Kodu)'nuda yazabilirsiniz